Schiedel Advance kémény

Schiedel Advance kémény

Schiedel Advance kémény

A Schiedel Advance kémény a Schiedel készkéményeket gyártó cég legújabb terméke a 2010/2011-es évben.

A Schiedel kémények a legújabb fejlesztési vonalat követve elsődleges szempontként emelik ki a környezetbarát működést és az energiatakarékossági szempontokat a fűtés során, amely követelményeknek ezen kémény is maximálisan megfelel.

Különlegessége a 1,33 m hosszú vékonyfalú Schiedel profil kéménybéléscső, az egyedülálló izosztatikus préselési módszer alkalmazásával az összes biztonsági követelményeknek megfelel.

A Schiedel Advance kémény legfőbb jellemzje az új kerámia kémény béléscső, amely koromégésnek, nedvességnek, párakicspódásnak és savaknak egyaránt elleáll. Az új hosszabbított kémény béléscsőnek köszönhetően a kémény építése gyors és problémamentes, a használatára 30 év (!) irásos garanciát vállal a gyártó. A tokos rendszerű csatlakozás biztosítja az igen pontos illesztést, igy a kéményrendszer teljesen biztonságos, hiszen a füst tömör. A meghosszabbított béléscsövek kevesebb összeillesztést jelentenek, amelynek következtében az építés gyorsabb és gazdaságosabb.

A Schiedel Advance kémény bármilyen tüzelőanyag fajtával alkalmazható: szén, fa, gáz, olaj ezen tüzelőanyagok füstgázait biztonsággal elvezeti.  Tüzelőanyag váltás esetén nincs szükség a kémény átépítésére. A Schiedel Advance kémény kandalló- vagy kazánfűtés esetén egyaránt alkalmazható. A legújabb Schiedel kéményendszer Zárt égésterű és kondenzációs kazánok esetén is használható.

A Schiedel Advance kémény köpenytégláinak szellőző kürtőjében a napkollektoros rendszerek vezetékei is elvezethetők a mellett, hogy a kémény szellőzését is biztosítja.

Természetesen ez a kéménytípus is CE jelzéssel ellátott termék. A Schiedel Advance kéményrendszert minden szükséges alkatrészével együtt megrendelheti az országos értékesítési pontokon.

Both comments and pings are currently closed.
Subscribe to RSS Feed Kövess a Twitteren!