Leier kémény, minőség több évtizeden keresztül.

Egy családi házból nem hiányozhat a kandalló, amely olyan sok melegséggel képes megtölteni egy házat, amelyre talán egyetlen fűtő készülék sem képes, és itt nem csak konkrétan a hőre kell gondolni, amit előállít. A kandallót ugyan is elsősorban az emberek a látványért vásárolják meg, a tűzlátványa az, amely elkápráztatja az embereket. Hiszen gondoljunk csak bele abba, akiknek már ilyen készülék a lakásukban azok pontosan tudják, hogy egy borongós őszi napon, egy hűvös téli estén mennyire jó érzés a kandalló melegét élvezni. Ahhoz azonban, hogy kandalló legyen az otthonában szükség van egy kéményre.

A Leier kéményekről tudni kell, hogy kiváló minőségű termékek. Ezek a kémények samott technikával készülnek. A samott tégla a tüzeléstechnika egy hagyományos alapanyaga. A kémény kialakítása általában a ház építésével együtt történik, de kialakítására utólag is van lehetőség. A kémény építést szakemberek végzik, akik a kéményméretésen át a szakhatósági engedélytől, a beépítésig minden elvégeznek, csak megkell találni erre a feladatra a megfelelő szakembereket.

A Leier kémények kiválóan szigetelnek, amely annak köszönhető, hogy egy speciális összetételű kerámiából készül, ez nagyon fontos a nedvességgel, savval szembeni megfelelő ellenállással.  A Leier kéménytest több tüzelési módra alkalmas, így szinte bármilyen tüzelőrendszerrel kombinálható. Legyen az egy atmoszférikus gázkészülék, vegyes-, fa-, tüzelésű kazán, vagy bioenergiával működő fűtőkészülék. Ha ezt a kémény márkát választja, biztosan elégedett lesz vele.

További információk és árak: www.kemenyar.hu

Subscribe to RSS Feed Kövess a Twitteren!