Impresszum

A Kémény portált azért hoztuk létre, hogy az építkezéshez hozzákezdő, vagy a felújítás előtt álló építtetők minél szélesebb betekintést kapjanak a forgalomban lévő, igen változatos kémény típusokról, illetve hogy bemutassunk minél több készkémény forgalmazót. A portált folyamatosan bővítjük új kémény típusokkal és új építőanyag kereskedőkkel.

KAPCSOLAT

Bármilyen kérdés, kérés esetén kérem töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot.

Neve (szükséges)

E-mail címe (szükséges)

Tárgy

Üzenete

Ellenörző kódsorozat
captcha

Írja be a fenti kódot mielőtt elküldené az üzenetet

TÁJÉKOZTATÁS

A kemenyek.info tartalma egyrészt saját szellemi termék, másrészt a hozzánk beküldött szakmai anyagok, az interneten felkutatott érdekes és hasznos cikkek, valamint egyéb szakkönyvekben felkutatott és fontosnak ítélt cikkek és írások publikációja.

A kemenyek.info NEM üzleti célú portál, igy a portálon szereplő cikkek, hírek, reklámok és weboldal ajánlások felhasználása és megjelentetése nem szolgál közvetlen üzleti érdekeket, ez alól a tulajdonos teljes mértékben elzárkózik. Amennyiben az oldalon olyan jellegű írás jelenik meg amely valaki érdekeit sértené kérjük jelezzék felénk és azt haladéktalanul eltávolítjuk. A kemenyek.info portálon szereplő fotók legnagyobb része saját készítésű.

Általában kijelenthető hogy a tulajdonos hozzájárul a fotók, illetve a saját szellemi terméket képviselő irások mások által történő szabad felhasználása, amennyiben ez nem haszonszerzés céljából történik. A felhasználás során nem kötelező de örömmel vesszük, ha forrásként megjelölik portálunkat.

Felhasznált irodalom:

  • Építőanyagok és termékek I., II. és III. kötet. – Bálint Julianna. YMMF, 1990.
  • Építészeti hőszigetelőanyagok – Horváthné Pintér Judit—dr Laczkovits Zoltán MEASZ, 1998.
  • Építőanyagok – Dr. Bálint Julianna , Dr. Bálint Pál , Kárpáti Péter , Márkus Péter – Dinasztia Kiadó-ház Rt.-Építésügyi Tájékoztatási Központ Kft. – 2000 – ISBN: 9636513146X* Műszaki , Ipar , Építőipar , Építőanyagok
  • Kémények és szellőzők – Teveli Mihály – építési abc – 2010
  • Új Építési 1×1 (1991) kiadványai Építésügyi Tájékoztatási Központ
  • Építési 1×1 (sorozat) (Magánépítkezõk részére – 1-16. szám) – MAGÁNÉPITÕK KISKÖNYVTÁRA” ÉTK kiadványú könyvsorozat
  • Építési hibák – Dr. Gilyén Nándorné Ott Éva , Helmut Haarich , Visy Zoltán – Mûszaki Könyvkiadó – 1992 – ISBN: 9631094081* Mûszaki , Ipar , Építõipar , Szakipari munkák
  • Valamint számos építõipari cég termékismertetõje és prospektusa

2010.04.02.

Subscribe to RSS Feed Kövess a Twitteren!